Als je bedenkt wat je allemaal met je handen doet

De afwas doen, een muziekinstrument bespelen, het touchscreen van je mobieltje bedienen, een kunstwerk maken, doe-het-zelven, kinderen verzorgen, je geliefde strelen, typen, de hond aaien, sporten… je handen zijn onmisbare werktuigen en tastzintuigen. Sterker nog, mensenhanden hebben onze hele maatschappij gecreëerd. Kortom, je handen zijn een kostbaar bezit.

Juist omdat we onze handen dagelijks intensief gebruiken, komen handklachten veel voor. Die kunnen allerlei oorzaken hebben. Zoals aangeboren afwijkingen, verwondingen die zijn opgelopen tijdens het sporten, op het werk of in het verkeer, overbelasting, gezwellen, beknelling van zenuwen en natuurlijk ouderdomsslijtage.

 

Handklachten kunnen je beperken bij alles wat je in het dagelijkse leven doet. Of zelfs de meest simpele handelingen onmogelijk maken. Onze specialisten doen al het mogelijke om je klachten zo goed en snel mogelijk te verhelpen.

 

Daar is niet altijd meteen een operatie voor nodig. Ook met bepaalde handoefeningen en handtherapie, ontstekingsremmende injecties, spalken en rust kunnen we vaak al veel bereiken.

 

Blijkt uit onze zorgvuldige diagnose dat een operatie de beste remedie is? Dan ben je in onze kliniek in goede handen. Onze chirurgen en hun OK-teams zijn namelijk volledig gespecialiseerd in operaties aan de hand en pols. De operatiekamers voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als de operatiekamers in ziekenhuizen en zijn bovendien helemaal afgestemd op hand- en polsoperaties.

Zo gaan we je helpen

met een helder en compleet behandelplan
Maak een afspraak

Als je nu een afspraak maakt kun je meestal binnen een week terecht voor een eerste consult en diagnose van je hand- of polsklachten. Ook voor een second opinion.

Persoonlijk contact

We zijn gespecialiseerd in handen en polsen maar vergeten niet dat die vastzitten aan een mens. Elke diagnose en behandeling begint met een goed, persoonlijk gesprek.

Duidelijk behandelplan

Samen met je arts kies je voor de behandeling die voor jouw klacht de beste optie is. Daarbij zijn we eerlijk. We spiegelen je nooit resultaten voor die niet haalbaar zijn.

Goede nazorg

Na een operatie is de juiste nazorg essentieel voor een goed herstel. Denk aan verband aanleggen, oefeningen, wondverzorging en fysio. Daarin blijven we je begeleiden.

"Vier jaar lang liep ik met deze klachten rond. Niemand kon echt de vinger op de zere plek leggen. Dr. Sluijter kon bij het eerste consult al een diagnose stellen. Na vier behandelingen ben ik nu vrijwel klachtenvrij."
Robert de Otter

Maak direct een afspraak

Wij werken niet met lange wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht.