Snel werken aan het herstel van je hand of pols

Wij kunnen als gespecialiseerde kliniek je heel goed, maar ook heel snel van je hand- en polsklachten afhelpen.

Vandaag een verwijsbrief, nog deze week op consult

Neem contact met ons op en meestal kun je dan binnen een paar dagen bij ons terecht. Hoe dat kan? Ons hele team van handchirurgen, ergotherapeuten en assistenten zijn allemaal gespecialiseerd in hand- en polsklachten. Dus we hoeven onze aandacht, beschikbare tijd en operatiekamers niet te besteden aan patiënten met andere typen klachten.

 

Persoonlijk contact en een luisterend oor

Het kan zijn dat je eerder hebt ervaren dat je 10 minuten na een consult alweer buiten staat en je vraagt je af of de arts jou wel goed begrepen heeft. Je hebt geen goede uitleg gehad. Of je bedenkt dat je iets bent vergeten te vertellen of vragen. Bij Kliniek Voor de Hand nemen we alle tijd om te luisteren en uitleg te geven.

 

Diagnose met behulp van de modernste apparatuur

Met behulp van medische apparatuur kunnen we je hand en pols goed doorlichten en onderzoeken. Alle noodzakelijke apparaten, zoals en echo- en een Röntgenapparaat, hebben we daarvoor in huis en kunnen bij je eerste consult inzetten. Je krijgt meteen de juiste diagnose. Als er een een injectie of spalk nodig is, regelen we dat zo mogelijk meteen. Kijk, dat schiet op!

 

Duidelijk en persoonlijk behandelplan

Als duidelijk is wat de oorzaak van je klachten is, verkennen we samen welke behandeling voor jou het beste is om die klachten te verminderen en liefst helemaal weg te nemen. Hiervoor stellen we een behandelplan op waarin we in heldere bewoordingen vertellen wat we gaan doen, wat het tijdsplan is, hoe de nazorg eruit gaat zien welke resultaten je mag verwachten.

 

Goede nazorg bij je eigen fysiotherapeut of huisarts

Als je geopereerd bent, is je klacht nog niet meteen verdwenen. Meestal is nazorg nodig in de vorm van een spalk, ergotherapie of fysiotherapie met een oefenprogramma voor thuis.

 

Onze visie en waarden

  • De patiënt altijd op één
  • Persoonlijke contact
  • Eerlijke antwoorden
  • Geen (lange) wachtlijsten
  • Alle behandelingen vergoed
  • Duurzame bedrijfsvoering
Nicoline de Haas handchirurg
Ervaren hand- polschirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg
Berbel Sluijter handchirurg
Ervaren hand- polschirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg.

Maak direct een afspraak

Wij werken niet met lange wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht.