Snel werken aan je herstel van hand of pols

Wij kunnen als gespecialiseerde kliniek je heel goed, maar ook heel snel van je hand- en polsklachten afhelpen.

Vandaag een afspraak, volgende week op consult

Neem contact met ons op en meestal kun je dan al de week erop bij ons terecht, of zelfs eerder. Hoe dat kan? Ons hele team van chirurgen, ergotherapeuten en assistenten is helemaal gespecialiseerd in hand- en polsklachten. Dus we hoeven onze aandacht, beschikbare tijd en operatiekamers niet te besteden aan patiënten met andere typen klachten.

 

Persoonlijk contact en een luisterend oor

Het kan zijn dat je eerder hebt ervaren dat je 10 minuten na een consult alweer buiten staat en je vraagt je af of de arts jou wel goed begrepen heeft. Je hebt geen goede uitleg gehad. Of je bedenkt dat je iets bent vergeten te vertellen of vragen.

 

Diagnose met behulp van de modernste apparatuur

Geavanceerde medische apparatuur maken het mogelijk om je hand en pols goed door te lichten en te onderzoeken. Alle noodzakelijke apparaten hebben we daarvoor zelf in huis en kunnen vaak al bij je eerste consult inzetten. Dus krijg je al meteen een juiste diagnose. Als slechts een kleine behandeling nodig is, zoals een injectie of spalken, doen we dat meestal meteen. Kijk, dat schiet op.

 

Duidelijk en persoonlijk behandelplan

Als duidelijk is wat de oorzaak van je klachten is, verkennen we samen welke behandeling voor jou het beste is om die klachten te verminderen en liefst helemaal weg te nemen. Hiervoor stellen we een behandelplan waarin we in heldere bewoordingen vertellen wat we gaan doen, wat het tijdsplan is, hoe de nazorg eruit gaat zien welke resultaten je mag verwachten.

 

Goede nazorg bij je eigen fysiotherapeut of huisarts

Als je geopereerd bent, is je klacht nog niet meteen verdwenen. Meestal is nazorg nodig in de vorm van een spalk, ergotherapie of  fysiotherapie of een oefenprogramma voor thuis. Oefeningen voor thuis.

 

Onze visie en waarden

  • Patiënt altijd op één
  • Persoonlijke contact
  • Eerlijke antwoorden
  • Geen (lange) wachtlijsten
  • Alle behandelingen vergoed
  • Jezelf blijven ontwikkelen
  • Duurzame bedrijfsvoering
Nicoline de Haas handchirurg
Ervaren plastisch chirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg
Berbel Sluijter handchirurg
Ervaren plastisch chirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg.

Maak direct een afspraak

Wij werken niet met lange wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht.