Wat kun je nog met je handen zonder soepele pols

De pols is een cruciale verbinding tussen arm en hand. Als die verbinding niet meer volledig werkt zoals zou moeten, kan dat zeer hinderlijk zijn. Het kan je belemmeren om je werk goed te doen, te sporten en om alle dagelijkse activiteiten te doen.

Heb je pijn of last van tintelingen aan je pols? Dan is het zaak om zo snel mogelijk de huisarts of specialist te bezoeken om erachter te komen wat er precies – en letterlijk – aan de hand is. Als je namelijk te lang blijft rondlopen met chronische polsklachten kan dat het probleem en de pijn alleen maar verergeren.

 

De pols is een twee-assig, eivormig gewricht. Dat betekent dat de pols eigenlijk uit twee gewrichten bestaat waardoor je pols bewegingen in vrijwel alle richtingen kan maken. De pols is dus een uiterst complex en delicaat orgaan.

 

Heeft u te horen gekregen om de klachten nog een tijdje aan te zien? Of nog erger: dat je er maar mee moet leren leven? Aanvaard zo’n advies niet klakkeloos. Maak een afspraak bij onze kliniek voor een diepgaande diagnose van je klachten of second opinion. Dat is de eerste stap naar herstel.

Zo gaan we je helpen

met een helder en compleet behandelplan
Maak een afspraak

Als je nu een afspraak maakt kun je meestal binnen een week terecht voor een eerste consult en diagnose van je hand- of polsklachten. Ook voor een second opinion.

Persoonlijk contact

We zijn gespecialiseerd in handen en polsen maar vergeten niet dat die vastzitten aan een mens. Elke diagnose en behandeling begint met een goed, persoonlijk gesprek.

Duidelijk behandelplan

Samen met je arts kies je voor de behandeling die voor jouw klacht de beste optie is. Daarbij zijn we eerlijk. We spiegelen je nooit resultaten voor die niet haalbaar zijn.

Goede nazorg

Na een operatie is de juiste nazorg essentieel voor een goed herstel. Denk aan verband aanleggen, oefeningen, wondverzorging en fysio. Daarin blijven we je begeleiden.

“Door Corona werden afspraken in het ziekenhuis steeds uitgesteld. Een vriendin vertelde me over kliniek Voor de Hand. Dus ik heb meteen een afspraak gemaakt en kon de week erop al terecht bij Dr. de Haas. Geweldig!”
José van der Velde

Maak direct een afspraak

Wij werken niet met lange wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht.