De voordelen van onze gespecialiseerde kliniek

Meteen bij de specialist zelf

Vanaf het eerste consult doen we alles om je klachten te verhelpen. Bij grote ziekenhuizen en klinieken spreek je bij de eerste afspraak vaak een arts in opleiding. En vaak zit er bij elk volgend consult steeds weer een andere arts tegenover je. Niet echt ideaal. Wij zijn een kleinschalige hand- en polskliniek en daardoor spreek je al bij de eerste afspraak met de specialist die jou gaat behandelen.

 

 

Vage of onbegrepen klachten

Heb je klachten waarvan je huisarts of specialist de oorzaak niet kan vinden? Of is er gezegd dat je er maar mee moet leren leven? Neem er geen genoegen mee en laat ons er naar kijken. Met hun ervaring en geavanceerde apparatuur slagen onze hand- en polsspecialisten er in 99% van de gevallen in om de juiste oorzaak op te sporen. En de klachten te verhelpen.

 

 

Bij ons ben je geen nummer

Onze tijd willen we zoveel mogelijk besteden aan onze cliënten, niet aan administratieve rompslomp. Want persoonlijke aandacht vinden we essentieel voor een zorgvuldige en geslaagde behandeling. Om al onze cliënten die aandacht te kunnen blijven geven, willen we als kliniek bewust niet te groot worden.

 

 

Gespecialiseerde hand/pols chirurgen

Onze naam zegt het al, we zijn helemaal gespecialiseerd in klachten aan hand, vingers en pols. Onze ervaren handchirurgen en -therapeuten zijn daar speciaal in opgeleid. En onze operatiekamers voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de OK’s in ziekenhuizen. Daarbij is alles optimaal afgestemd op het behandelen van hand- en polsklachten.

 

 

We werken zo duurzaam mogelijk

In de zorg worden veel (steriele) medische hulpmiddelen na eenmalig gebruik weggegooid. Wij beperken dat tot een minimum. We gebruiken zo veel mogelijk verbandmaterialen en spalkjes van afbreekbare materialen. En werken samen met externe fysiotherapeuten in de buurt waar je woont. Dan hoef je niet elke week voor je fysio naar onze kliniek te reizen en minder reizen betekent minder CO2-uitstoot. Het scheelt je bovendien reistijd.

Nicoline de Haas handchirurg
Ervaren plastisch chirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg.

Nicoline wist al vrij snel wat ze wilde gaan studeren. Ze volgde de opleiding tot Plastisch Chirurg bij de Zwolse Isala Klinieken. Heeft als Plastisch Chirurg gewerkt bij ziekenhuis Medisch Spectrum Twente en bij Plastische Chirurgie Stedendriehoek, een samenwerkingsverband van ziekenhuizen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In 2012 begon ze als hand- en polschirurg bij hand/polskliniek Xpert Clinics.

Nicoline geeft ook geaccrediteerde nascholing voor huisartsen over hand- en polschirurgie en is officieel NVMSR-lid, Civiel Recht (Nederlandse Vereniging voor Medisch Specialistische Rapportage).
Berbel Sluijter handchirurg
Ervaren plastisch chirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg.

Berbel was al vroeg geïnteresseerd in anatomie. Studeerde geneeskunde aan de VU waar ze ook anatomieles gaf. Ze volgde er ook haar opleiding tot plastisch chirurg, met uitstapjes naar Medisch Centrum Alkmaar en naar Beverwijk, onder andere in het brandwondencentrum. Is gepromoveerd aan de VU op immunotherapie voor melanoompatiënten. Ging na haar opleiding tot plastisch chirurg aan de slag bij hand/polskliniek Xpert Clinics. En als algemeen plastisch chirurg in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. In 2020-2021 zat Berbel ook in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Maar we zijn niets zonder ons fantastische team.

Maak direct een afspraak

Wij werken niet met lange wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht.

Al onze zorg wordt vergoed door je zorgverzekeraar

Goed om te weten dat al onze consulten en behandelingen volledig vergoed worden door je zorgverzekering. Als je toch twijfelt, informeer dan bij de zorgverzekeraar of neem contact met ons op, dan zoeken wij het voor je uit.