Waarom je kiest voor handkliniek en polskliniek Voor de Hand in Woerden?

Met de snelle service en persoonlijke behandelwijze helpen we je snel van je klachten af!

Medisch specialisten op het gebied van hand- en polszorg zijn schaars. Daarom is dit specialisme ook zo belangrijk. Hand- en polskliniek Voor de Hand in Woerden, heeft alle zorg onder een dak. Gespecialiseerde handchirurgen en handergotherapeuten. Als u van ver komt, is dit geen probleem. Wij werken samen met gespecialiseerde handtherapeuten in uw omgeving die uw behandeling kunnen voortzetten, nadat wij de diagnose hebben gesteld.

 

Team van hand- en polsspecialisten

Onze hand- en polsspecialisten hebben veel ervaring en kennis in huis, dus zij kunnen altijd de beste en juiste behandelingen bieden die je nodig hebt. In combinatie met de persoonlijke benadering, geen wachtlijsten, duidelijk behandelplan en nazorg, biedt deze handkliniek de zekerheid van een juiste behandeling.

 

Vergoedingen

Als patiënt vraag je je altijd af, wat gaat het kosten. Want er wordt in deze hand- en polskliniek kwaliteit en snelheid geboden door gespecialiseerde chirurgen. Er is vaak onduidelijkheid over de zorgvraag en wat dit voor invloed heeft op de zorgverzekering en dus de kosten. Met een doorverwijzing van de huisarts, worden de behandelingen van Kliniek Voor de Hand vergoed! Het kan zijn dat er kosten zijn verbonden als u een spalk krijgt aangemeten.

 

De behandelingen worden bij hand- en polskliniek Voor de Hand, met een doorverwijzing van de huisarts, vergoed!

Wachttijden

Bij hand- en polskliniek Voor de Hand, zijn er geen wachttijden. Zodra je een afspraak maakt, ben je binnen een week op consult.

 

Persoonlijke benadering

Wij vinden het bij hand- en polskliniek Voor de Hand, heel erg belangrijk, dat je je als patiënt op je gemak voelt. Daar is onze kliniek helemaal op aangepast. Geen klinische omgeving maar een warme en huiselijke uitstraling. Daarbij word je door onze collega bij de receptie goed ontvangen. De hand- en polschirurgen luisteren goed naar je probleem en gaan in samenspraak met jou, het juiste behandelplan uitvoeren.

 

Door de kleine maar gespecialiseerde kliniek, hebben we alle zorg onder een dak. Dat zorgt voor een effectieve behandeling maar ook voor een snelle behandeling. Consulten kunnen gecombineerd worden, waardoor je niet onnodig vaak in de kliniek hoeft te zijn.

Nicoline de Haas handchirurg
Ervaren plastisch chirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg.

Nicoline wist al vrij snel wat ze wilde gaan studeren. Ze volgde de opleiding tot Plastisch Chirurg bij de Zwolse Isala Klinieken. Heeft als Plastisch Chirurg gewerkt bij ziekenhuis Medisch Spectrum Twente en bij Plastische Chirurgie Stedendriehoek, een samenwerkingsverband van ziekenhuizen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In 2012 begon ze als hand- en polschirurg bij hand/polskliniek Xpert Clinics.

Nicoline geeft ook geaccrediteerde nascholing voor huisartsen over hand- en polschirurgie en is officieel NVMSR-lid, Civiel Recht (Nederlandse Vereniging voor Medisch Specialistische Rapportage).
Berbel Sluijter handchirurg
Ervaren plastisch chirurg, gespecialiseerd en Europees gecertificeerd hand/pols chirurg.

Berbel was al vroeg geïnteresseerd in anatomie. Studeerde geneeskunde aan de VU waar ze ook anatomieles gaf. Ze volgde er ook haar opleiding tot plastisch chirurg, met uitstapjes naar Medisch Centrum Alkmaar en naar Beverwijk, onder andere in het brandwondencentrum. Is gepromoveerd aan de VU op immunotherapie voor melanoompatiënten. Ging na haar opleiding tot plastisch chirurg aan de slag bij hand/polskliniek Xpert Clinics. En als algemeen plastisch chirurg in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. In 2020-2021 zat Berbel ook in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Maar we zijn niets zonder ons fantastische team.

Maak direct een afspraak

Wij werken niet met lange wachtlijsten. Je kunt snel bij ons terecht.

Al onze zorg wordt vergoed door je zorgverzekeraar

Goed om te weten dat al onze consulten en behandelingen volledig vergoed worden door je zorgverzekering. Natuurlijk wordt er wel (deels) aanspraak gemaakt op je eigen risico. Als je toch twijfelt, informeer dan bij de zorgverzekeraar of neem contact met ons op, dan zoeken wij het voor je uit.